Sugarbaben Sofie: Sugardating er forklædt prostitution

Det er prostitution, og ikke dating, når velhavende mænd med middage, penge og hotelovernatninger køber sig til sex med mig, siger sugarbaben Sofie.

(© Colourbox)

Sofie udveksler sex for penge igennem sugardaters.dk, hvor hun laver aftaler med såkaldte "sugardaddies" om at mødes i et "gensidigt fordelagtigt forhold", som det kaldes, men hun er ikke selv i tvivl om, hvad det handler om.

- Det er ikke dating, det er

prostitution
. Man kan ikke kalde det en date, når den ene part betaler og dermed bestemmer, hvad der skal ske. Det er et helt skævt magtforhold. Mændene siger, de søger en pige, de kan forkæle og kalder det for aftaler, udelukkende for at
legitimere
over for dem selv, at de køber sig til sex, siger Sofie.

Det kunne være min far

Sofie går i gymnasiet og hendes "sugardaddies" er oftest ældre mænd, der lige så godt kunne være hendes far, fortæller hun, og uddyber, at mange er direktører og

veluddannede
mænd, der er for fine til at gå til almindelige
prostituerede
.

- Jeg har flere gange tænkt, at det kunne være min far, så jeg lukker øjnene og tænker 3000 kroner, 3000 kroner, 3000 kroner… mens jeg har sex med dem. Den seneste date jeg var på, han kom allerede efter ti minutter, så det er super, og det sker heldigvis tit.

Jeg vil ikke anbefale det til nogen

Sofie er ikke stolt af den måde, hun tjener penge på, og vil ikke anbefale det til andre. Hun har tre veninder, der ved hvor Sofie får sine penge fra, og én af dem er blevet nysgerrig efter at prøve det selv.

- Jeg har frarådet min veninde at gøre det. Hvis man godt kan lide sex i forvejen, så skal man holde sig fra det, for jeg har ikke været i stand til at føle nærvær i forbindelse med sex, siden jeg begyndte.

Sofie vil ikke bare fraråde sine veninder at sugardate. Hun vil også råde mændene til at få sex på andre måder, fordi hun egentlig synes, at hun også udnytter dem.

- For nylig mødtes jeg med chefen for et stort, kendt, dansk firma. Han kunne lige så godt gå på en bar og score en pige og tage hende med hjem. Hvorfor gør han ikke bare dét, i stedet for at betale for det?

Redaktionen kender Sofies fulde navn.

Facebook
Twitter