Svensk politi jager 27-årig dansk mand - mistænkt for kvindedrab i Malmø

Svensk politi mistænker 27-årig for at have dræbt kvinde, som blev fundet død i en bil.

Kvinden blev fundet død omkring klokken 21 i aftes. (Foto: 50090 Johan Nilsson/TT © Scanpix)

En 27-årig dansk mand er ifølge Sydsvenskan mistænkt for at have dræbt en 24-årig kvinde, som blev fundet død i en bil på en parkeringsplads ved et storcenter uden for Malmø i aftes.

Den 24-årig blev fundet død i en bil på Hyllie Vattenparksgata i aftes omkring kl. 21. Bilen havde været parkeret siden kl. 15.

- Der er tegn, at hun er blevet dræbt. Vi ved ikke, hvordan hun døde, men vi mistænker, at der kan ligge en forbrydelse bag, siger Calle Persson fra politiet til Sydsvenskan.

Den 27-årige blev anholdt in absentia tidligt i morges mistænkt for, at han har myrdet kvinden.

Den 27-årige er dansker og har ikke adresse i Sverige. Anklager Kajsa Cavallin har krævet manden fængslet, så han kan blive efterlyst i udlandet.

Efterforskes som drab

Politiet fik en anmeldelse om sagen klokken 21 i aftes, hvor de fandt den unge kvinde død. Sagen blev efterforsket hele natten, og politiet betragter det som en drabssag.

Politiet har dog endnu ikke kommet med en dødsårsag, og tidligere i dag bad politiet offentligheden om hjælp.

- Bilen stod i et boligområde, som ligger nær indkøbscentret Emporia - et sted, hvor der er mange mennesker. Vi har brug for flere henvendelser, end vi allerede har fået, sagde Thomas Söderberg fra politiet i Malmø til SVT.

De pårørende er underrettet.

Kvindens død kommer i samme uge, hvor svensk politi har opgjort, at der har været 38 skuddrab i Malmø de seneste otte år. Det vides ikke, om denne sag har forbindelse til det kriminelle miljø.