Syd for grænsen: Stenkast fra bro kvæster kvinde alvorligt

Lidt syd for grænsen til Danmark er en bilist blevet ramt af stenkast fra motorvejsbro tirsdag aften.

Her ses motorvejsbroen mellem Blommenslyst og Vissenbjerg på Fyn, hvor en person omkom efter et stenkast i 2016. (Foto: Torben Christensen /Scanpix © Fotograf Sonny Munk Carlsen Strandbakken 57)

Tirsdag aften var der ikke mindre end to tilfælde af stenkast fra motorvejsbroer umiddelbart syd for den dansk-tyske grænse.

Det oplyser det tyske politi i Flensborg ifølge TV Syd.

Omkring klokken 22 blev en bilist ramt af en granitsten, som blev kastet ned fra en motorvejsbro lidt syd for grænseovergangen ved Padborg i Sønderjylland.

Både tysk politi, brandvæsen og redningsmandskab blev efterfølgende tilkaldt til ulykken.

Stenen smadrede forruden og skadede den kvindelige bilist.

Den 58-årige kvinde fra Slesvig-Holsten er blevet alvorligt kvæstet og er nu indlagt på et sygehus i Flensborg, skriver TV Syd.

Bilen blev ramt, da den kørte under en motorvejsbro ved Ellund på den tyske motorvej A7. Det er umiddelbart syd for motorvej E45 ved Padborg.

Granitstenen måler 25 gange 25 centimeter og blev efterfølgende fundet i midterrabatten.

Oprydningsarbejdet efter ulykken medførte en kø på omkring 300 meter på den danske side af motorvejen i retning mod Tyskland, skriver TV Syd.

Mellem midnat og frem til klokken 02.00 natten til onsdag omdirigerede Syd- og Sønderjyllands Politi derfor trafikken til Tyskland gennem Padborg by.

Tysk politiet har ikke foretaget anholdelser.

En halv time før stenen blev kastet fra motorvejsbroen ved Ellund, blev også en anden sten kastet ned på motorvejen fra en motorvejsbro syd for Brarup.

Det er cirka 10 kilometer længere sydpå i Slesvig-Holsten, oplyser det tyske politi i Flensborg.

Her kom ingen til skade, skriver TV Syd.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk