Syv dømt, to frifundet i rocker-narkosag i Randers

Mens nævningerne i en omfattende nævningesag om Hells Angel-rockeres narkohandel ville have alle 10 tiltalte kendt skyldige, skred de juridiske dommere i Vestre Landsret lørdag eftermiddag ind og omgjorde beslutningen for to af de tiltaltes vedkommende.

Mens nævningerne i en omfattende nævningesag om HellsAngel-rockeres narkohandel ville have alle 10 tiltalte kendtskyldige, skred de juridiske dommere i Vestre Landsret lørdageftermiddag ind og omgjorde beslutningen for to af de tiltaltesvedkommende.

Den ene af de to kunne have risikeret op til 15 års fængsel,mens den anden maksimalt kunne have fået 10 år bag tremmer.

For en anden af de tiltalte herskede der lørdag eftermiddagusikkerhed om, hvorvidt han kunne dømmes for salg af en mindremængde narkotika.

Betydelige straffe

De øvrige syv tiltalte er til gengæld blevet kendt skyldige i salgaf narkotika og vil kunne forvente betydelige straffe. Men i 60 afde langt over 100 spørgsmål, nævningerne skulle tage stilling til,har dommerne underkendt nævningernes afgørelse.

Først fredag i næste uge afsiges der endelig dom i denomfattende sag.

De 10 har alle nægtet sig skyldige i tiltalen, der blandt andetlød på smugleri af 140 kilo kokain fra Holland til Danmark.

Facebook
Twitter