Taxachauffør er død af sine kvæstelser efter overfald

Den 65-årige taxachauffør, der natten mellem torsdag og fredag blev overfaldet, er død.

Det kostede en ældre taxachauffør livet, da han natten mellem torsdag og fredag samlede to mænd op i Brønshøj.

De to mænd slog den 65-årige chauffør ned, da han steg ud af taxaen for at tage et cykelstativ frem. Chaufføren blev indlagt, men Københavns Politi oplyser, at han døde i nat, godt et døgn efter overfaldet.

Tre mænd på henholdsvis 17, 19 og 26 år er siden anholdt, og de bliver fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Vidner efterlyses

Politiet er dog stadig interesseret i at høre fra vidner, som har opholdt sig ved gerningsstedet på Herbergsvej ved en gitterlåge mellem Næsbyholmvej og Danhostel Copenhagen Bellahøj. Chaufføren fra 'Taxi Nord 4x48' blev overfaldt klokken cirka 00.25.

Københavns Politi beskriver de to gerningsmænd således:

Mellemøstlig af udseende, 25-30 år, kort mørkt hår, iført mørk beklædning.

Vidner kan ringe på telefonnummer 114 eller 33141448.

Endnu et overfald

Blot et døgn efter overfaldet i Brønshøj blev en 39-årig taxachauffør overfaldt i Kompagnistræde i København. Han blev sparket og stukket med en kniv flere steder på kroppen.

Chaufføren er indlagt på hospitalet, men er ifølge politiet tilsyneladende uden for livsfare. To personer på henholdsvis 26 og 27 år er anholdt.

- Vi ved, at en gruppe på to til tre personer går amok på chaufføren, men det er uklart, hvad der præcis er sket. Det tyder på, at taxaen er kommet kørende, hvorefter en af mændene har sparket til bilen eller på en eller anden måde er kommet op på køleren. Taxachaufføren har i hvert fald ramt den ene og stiger ud af bilen, hvorefter mændene går til angreb, siger central efterforskningsleder Gunnar Nørager fra Københavns Politi ifølge Ritzau.

Begge anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør.