Teknikere undersøger episode i fodboldspillers hjem

En person er hentet i ambulance fra en lejlighed på Sluseholmen, der tilhører fodboldspilleren Nicki Bille.

En person er natten til i dag hentet i ambulance fra en lejlighed ved Sluseholmen, der tilhører fodboldspilleren Nicki Bille.

Det bekræfter central efterforskningsleder ved Københavns Politi Bjarke Madsen.

Politiet kan tidligt hertil morgen ikke oplyse noget om personens identitet og altså heller ikke, om den tilskadekomne person er Nicki Bille.

- Der er hentet en person i ambulance, og politiet arbejder på stedet med teknikerudstyr, og det er faktisk også, hvad jeg kan sige på nuværende tidspunkt, siger efterforskningslederen.

Det er på nuværende tidspunkt uvist, hvorvidt der er foregået noget kriminelt på adressen.

- Lige nu efterforsker vi rimeligt bredt, fordi vi reelt ikke ved, om der er tale om en forbrydelse, siger Bjarke Madsen.

Person kørt til Rigshospitalet

Vagtchef ved Københavns Politi Henrik Stormer oplyser over for TV2, at to personer er blevet anholdt. Det er ifølge vagtchefen sket i forbindelse med et "voldsomt husspektakel".

Forbipasserende ved lejligheden kan konstatere, at teknikere iført dna-dragter befinder sig ved lejligheden.

Bjarke Madsen oplyser, at den tilskadekomne er uden for livsfare, men at skaderne har været behandlingskrævende. Personen er blevet kørt til Rigshospitalet.

Nicki Bille har spillet tre landskampe for A-landsholdet. Han har tidligere spillet for klubber som norske Rosenborg og spanske Villareal.

Nicki Bille er i øjeblikket uden kontrakt, efter at han for nyligt blev fyret i Lyngby efter en voldssag.

/ritzau/

Facebook
Twitter