Tidligere DR-vært Kent Nikolajsen er død

Kent Nikolajsen, kendt fra DR Sporten og 'Rene ord for pengene' er død, 48 år.

I DR var Kent Nikolajsen vært og redaktør, inden han i 2005 blev ansat som tv-producent på Metronome (arkivfoto). (Foto: Bjarke Ørsted/Scanpix © Ritzau Scanpix)

Kent Nikolajsen, tidligere vært på DR Sporten og "Rene ord for pengene", er død. Han blev i sommer ramt af kræft i spiserøret, og blev 48 år.

Det bekræfter hans arbejdsplads, produktionsselskabet Metronome, ifølge Ekstra Bladet.

- Det er med stor sorg at skulle meddele, at vores direktør, nære ven og kære kollega Kent Nikolajsen er død i dag klokken 12 i sit hjem i Ringsted omgivet af hele sin familie, skriver Metronome.

- Vi ved, at Kent allerhelst havde fortsat livet, det var nemlig et liv, han elskede meget højt, og hans arbejde her på Metronome var højt prioriteret.

- Derfor har det også været svært for Kent at give slip på livet, og han har kæmpet hårdt og bravt imod kræften de sidste mange måneder. Men desværre havde kræften allerede fået godt fat i Kents krop, inden den blev opdaget i juni måned, skriver Metronome.

Kent Nikolajsen efterlader sig hustruen Linda samt børnene Mira, Jakob og Stine.

Han arbejdede på flere af TV2's regionale tv-stationer, før han blev ansat på DR. Han blev tv-producent på Metronome i 2005.

/ritzau/

Facebook
Twitter