Tidligere Falck-direktør trækker sig fra Løkkefonden

Allan Søgaard Larsen trækker sig både fra bestyrelsesposter i både Løkkefonden og Ambu.

Allan Søgaard Larsen trækker sig fra bestyrelsesposter i Løkkefonden og Ambu. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Den tidligere direktør i Falck, Allan Søgaard Larsen, trækker sig fra posten som medlem af Løkkefondens bestyrelse.

Det har Løkkefonden bekræftet i en meddelelse på sin hjemmeside.

- Allan Søgaard Larsen har i dag meddelt Løkkefondens bestyrelse, at han trækker sig fra sit tillidshverv som medlem af Løkkefondens bestyrelse, skriver LøkkeFonden.

Formand for Løkkefonden, Solrun Løkke Rasmussen, udtaler:

- Løkkefonden blev stiftet i 2012, og Allan Søgaard Larsen har lige siden opstarten bidraget til, at Løkkefonden år efter år har kunnet hjælpe hundredevis af drenge fra kanten og ind i fællesskabet. Vi har i alle årene været meget glade for, at have Allan med i bestyrelsen. Vi har forståelse for Allans beslutning og vil gerne have lov til, på vegne af fonden og de mange drenge der har nydt godt af projekterne, at takke Allan for den mangeårige indsats, udtaler Solrun Løkke Rasmussen.

Selv udtaler Allan Søgaard Larsen i meddelelsen, at 'det aktuelle fokus på mig ikke skal påvirke Løkkefondens virke':

- Det har været en stor glæde for mig gennem syv år at bidrage til projektet med at støtte drenge på kanten via Løkkefondens store indsats. Det ligger mig stærkt på sinde, at det aktuelle fokus på mig ikke skal påvirke Løkkefondens virke, og derfor har jeg besluttet at trække mig. Jeg ønsker Løkkefonden alt det bedste for det fremtidige virke.

Tidligere i dag kom det frem, at Allan Søgaard Larsen også trækker sig som bestyrelsesmedlem i selskabet Ambu, der sælger medicinsk udstyr.

Det oplyste Ambu i en meddelelse til fondsbørsen mandag eftermiddag.

Allan Søgaard Larsens beslutning om at trække sig fra bestyrelsesposterne kommer efter sagen om, at Falck vil blive politianmeldt af Konkurrencerådet for brud på konkurrenceloven ved at have forsøgt at presse konkurrenten Bios ud af markedet.