Tillykke fra Løkke - og de andre

Et stort tillykke, lyder det fra statsminister Lars Løkke Rasmussen til de nybagte forældre på Schackenborg. Den konservative del af regeringen samt dets støttparti sender også sine lykønskninger.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen ønsker prinsesse Marie og prins Joachim tillykke med den lille prins.

- På regeringens vegne vil jeg gerne ønske hendes kongelige højhed prinsesse Marie, hans kongelige højhed prins Joachim og hele den kongelige familie et stort tillykke, udtaler statsministeren i en pressemeddelelse.

- For hele Danmark er det en glædelig begivenhed, lyder det desuden fra Statsministeriet.

Konservative lykønskninger

Den konservative partiformand, vicestatsminister Lene Espersen, sender også sine lykønskninger til de nybagte kongelige forældre.

- Det er en stor begivenhed for hele Danmark med et nyt lille medlem af kongehuset. Men det er først og fremmest en lykkelig begivenhed for prinsen og prinsessen at være blevet forældre til en dejlig lille dreng, og for prins Felix og prins Nicolai at have fået en lillebror. Vi ønsker alt det bedste prins Joachim, prinsesse Marie og deres familie fremover, skiver Lene Espersen i en pressemeddelelse.

Også DF kipper med Dannebrog

Dagen i dag er også stor for Dansk Folkeparti.

Partiformand, Pia Kjærsgaard, sender de varmeste lykønskninger til prins Joachim og prinsesse Marie og hele kongehuset.

- I Dansk Folkeparti ønsker vi de nybagte forældre et stort tillykke med den lille ny prins og byder ham hjerteligt velkommen. Det er en stor, glædelig begivenhed for kongefamilien og for hele landet, og det er meget fint, at den lille prins har valgt en historisk dag at komme til verden på - dagen for befrielsesaftenen, siger Pia Kjærsgaard.