Tilstår dødsvold mod makedoner

Den hovedmistænkte i sagen om drabet på en 41-årig makedoner i Københavns Nordvestkvarter erkender sig skyldig i vold med døden til følge. Sammen med to sønner har han fået 28 dages varetægt.

Da politi- og redningsfolk kom frem til stedet, kunne de konstatere, at den dræbte havde en alvorlig læsion på halsen. (Foto: Teitur Jónasson © Scanpix)

Den hovedmistænkte i sagen om drabet på den 41-årige makedoner på Bygmestervej i Københavns Nordvestkvarter erkender sig skyldig i vold med døden til følge.

Det kom frem i dag, da manden blev fremsttillet i grundlovsforhør, i Retten på Frederiksberg torsdag eftermiddag.

Den 44-årige gerningsmand overvejer at påkalde sig nødværge.

En far og hans to sønner

Ifølge DR Nyheders kriminalredaktør Claus Buhr er de mistænkte en far og hans to sønner.

Alle tre - den 44-årige far og hans 17-årige og 20-årige søn - har fået 28 dages varetægtsfængsel.

To andre tiltalt for medvirken til drab

I retten virkede han afslappet og var iført joggingbukser og en t-shirt.

Manden meldte sig selv tidligt på morgenen, og han var tilsyneladende chauffør i den taxi, som blev et vigtigt spor i sagen. Gerningsmændene blev nemlig set flygte i en taxi, der senere blev fundet i Tingbjerg i København.

Senere torsdag fremstilles yderligere to mænd på henholdsvis 17 og 20 år for dommeren med krav om varetægtsfængsling. De er sigtet for medvirken til drabet på den 41-årige makedoner.

Meldte sig selv

De to yngre meldte også sig selv til, efter at politiet havde lagt pres på gerningsmændene i sagen om drabet på makedoneren, der blev både skudt og fik halsen skåret over.

Ifølge politiet er motivet er økonomiske uoverensstemmelser.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk