Tip fra Tyskland: Spar 30 procent på rejsen

Danskerne vil væk fra regnvejret, men det kan være svært at få rejser i Danmark lige nu. Derfor prøver mange lykken fra Hamborg.

Mange danskere forsøger nu at finde en rejse sydpå hos udenlandske rejseselskaber. (Foto: © iprole, Sxc.hu)

Antallet af danskere, der søger nye muligheder for at finde en charterferie i udlandet, stiger i takt med det elendige sommervejr.

Det oplyser pressechefen for Hamborg Rejser i Odense, som i disse dage hjælper ekstra mange danske ferierejsende med at booke rejser via tyske udbydere, skriver Flensborg Avis.

- Det er svært at få rejser i Danmark lige nu, og det kan vi mærke. Vi bliver bestormet for tiden og satte eksempelvis omsætningsrekord i fredags, siger Jan Jensen.

Væk fra regnvejret

Hamborg Rejser samarbejder med 64 tyske rejsearrangører og sender de solhungrende danskere afsted fra Hamborg Lufthavn.

- Danskerne vil væk fra regnvejret, men har svært ved at finde ordentlige rejser til en fornuftig pris. Derfor får vi lige nu ekstra mange opkald fra folk, som vil sydpå, siger ejeren af Hamborg Rejser, Henrik Skov til Flensborg Avis.

Penge at spare

Ifølge Henrik Skov er der mange penge at spare for de danske turister ved at købe charterrejsen via et tysk rejsebureau.

- Tyskernes sommerferie er forskudt i forhold til vores. Det betyder, at rejser fra tyske rejsebureauer i gennemsnit er 30 procent billigere. I visse tilfælde kan det gøres endnu billigere for samme hotel og samme antal dage, siger Henrik Skov til Flensborg Avis