Tjek dit barns skole: Så højt er elevernes karaktersnit

I dag starter mange børn i skole efter sommerferie. Tjek skolens karaktersnit her.

Karakteren 12 er topkarakter, men hvad er snittet på dit barns skole. Se det herover. (Foto: Mie Leonora Heiberg- DR Syd)

I dag vender størstedelen af landets børn tilbage til skolebænken efter sommerferien. Og efter skolereformen blev vedtaget i starten af juni måned, er der gang i at blive strammet op på en række punkter.

Fagligheden skal i vejret, det betyder blandt andet flere timer i dansk og matematik, engelsk fra 1. klasse og karaktererne fra folkeskolens afgangsprøver får større betydning for ens fremtidsmuligheder.

Det er endnu ikke vedtaget, men flere partier har talt om at indføre karakterkrav for at blive optaget på en ungdoms- og erhvervsuddannelse.

Tjek dit barns skole

I denne tabel kan du tjekke, hvordan eleverne på dit barns skole klarede sig til folkeskolens afgangsprøve i 2012. Tallene for 2013 er først klar sidst på året.

Hvis du vil se afgangskarakterer for de enkelte fag, kan du se dem på Undervisningsministeriets hjemmeside, hvor der er karakterer fra alle skoler i Danmark.

Data fra Undervisningsministeriet er bearbejdet i samarbejde med analysevirksomheden Kaas & Mulvad.

Opdatering 13. august: Den oprindelige liste indeholdt skoler med under fem elever, de er nu slettet, efter at Undervisningsministeriet har lavet en ny opgørelse.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk