Tog rammer objekt på Storebæltsbroen: Otte lettere tilskadekomne

Dele af taget af en godsvogn med øl har ramt et lyntog.

Otte personer er kommet lettere til skade, efter et tog måtte foretage en hård opbremsning, da det var på vej over Storebælt.

Det oplyser DSB til DR Nyheder.

Ifølge DSB's pressevagt blev toget ramt af et objekt, hvorfor det måtte foretage den hårde opbremsning. Uheldet skete omkring 07.30.

Ifølge Banedanmark var det dele af taget af en godsvogn med øl, der ramte et lyntog, som kørte i den modsatte retning. Det bekræfter Banedanmark overfor TV 2.

Simon Voldsgaard Tøndering, der er ombord på toget, skriver i en besked til DR Nyheder 08.30, at redningsarbejdere er kommet om bord på toget, og at de begynder at evakuere de sårede.

Fyns Politi skriver følgende på Twitter:

- Der er sket en togulykke på lavbroen over Storebælt. Ambulancer og politi på vej til stedet. Giv plads til udrykning. Kør ikke mod Nyborg ad motorvejen. Storebæltsforbindelsen er lukket. Vi melder ud her, så snart vi ved mere.

Fyns Politi meddeler ligeledes, at redningskøretøjerne har svært ved at komme frem til toget.

- Vi har fortsat store problemer med at udrykningskøretøjer kan komme frem til ulykken på Storebælt. Ryk sammen i de to første vognbaner og GIV PLADS, lyder det på Twitter.

DSB skriver på Twitter, at der endnu ikke er en prognose for, hvornår togene kan køre igen.

Det er ligeledes ikke muligt at køre over Storebælt på grund af kraftig vind. Storebæltsbroen forventer at genåbne broen for bilister klokken 11.