Tognørden Kenny mødte op til aflyst letbane-debut i Aarhus: 'Jeg er mega skuffet'

Togbilletterne kunne ikke refunderes,så Kenny Kariyawasam tog alligevel fra Roskilde til Aarhus.

Kenny Kariyawasam elsker tog.

Faktisk elsker han tog så meget, at han sin egen Youtube-kanal om tog, og lørdag havde han taget turen fra Roskilde til Aarhus for at se letbanen i Aarhus.

Men turen tværs over landet blev forgæves for Kenny Kariyawasam, for fredag aften besluttede Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen at udskyde åbningen af Danmarks første letbane.

- Jeg er mega skuffet, fordi jeg har spildt nogle penge på at komme herover, hvor der ikke sker noget nu, fortæller Kenny Kariyawasam, der til daglig er industriteknikerlærling.

Åbningen af letbanen skulle have været markeret med et stort åbningsarrangement ved Dokk1 i Aarhus her til formiddag klokken 10.30, og en time senere skulle det første letbanetog have kørt igennem en rød snor for at markere letbanen for officielt åbent.

Men sådan skulle det altså ikke gå.

- Jeg var fuldstændig overrasket, fordi jeg tænkte ikke over, at det (aflysningen, red.) kunne ske dagen før, siger Kenny Kariyawasam.

- Hvis det nu havde været en uge eller to, så havde man nok regnet med det. De havde jo også udskudt det en gang før. Men det kommer bag på mig, når de nu havde arrangeret en masse her til åbningsceremonien, siger han

Ifølge Trafikstyrelsen kommer letbanen i Aarhus først til at køre tidligst om halvanden måned.

Se hele interviewet med Kenny Kariyawasam herunder: