Træner dømt for krænkelser

En fodboldtræner i Farum havde bare svært ved at sætte grænser over for de børn, han trænede. Derfor blev han kun idømt en betinget dom for vold og blufærdighedskrænkelse, og ikke for pædofili.

En fodboldtræner fra Farum er af Retten i Lyngby blevet idømt en betinget dom for vold og blufærdighedskrænkelse mod nogle af børnene i klubben.

En fodboldtræner fra Farum er af Retten i Lyngby blevet idømt en betinget dom for vold og blufærdighedskrænkelse mod nogle af børnene i klubben.

Dommen lød på 60 dages betinget fængsel.

Dommeren understregede, at der ikke var tale om en pædofilisag, men alene om en træner, der ikke havde formået at sætte grænser og haft en "uheldig omgang" med børnene.

Hængte dreng op på knage

Han var tiltalt for i et tilfælde at have klasket en nøgen dreng bagi med et håndklæde, og så fikseret hans hænder og fødder med tape og hængte ham op på en knage.

Siden fortsatte overgrebene ifølge anklageskriftet mod fire andre drenge, der blev udsat for sammenlagt syv overgreb.

I et tilfælde fik drengene en såkaldt "Olfert", hvor træneren hev op i deres underbukser, så de blev hevet op i drengenes skridt.

Stødende sms'er

Træneren sendte også stødende sms'er til drengene og slog dem flere gange, lød anklagerne.

I sms'erne antydede træneren flere gange, at han skulle have en form for seksuel omgang med drengene. "Kom hjem til mig inden træning, så jeg kan stikke den op i dig", lød det blandt andet ifølge anklageskriftet.

Ifølge anklageskriftet slog træneren flere gange drengene i deres bare ender med blandt andet benskinner og en nøgleringssnor.

Sagen kom for en dag, da drengenes forældre gik til bestyrelsen i Farum Boldklub, som så anmeldte træneren til politiet.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk