Traktorfører død efter sammenstød med tog

Et tog har tirsdag formiddag ramt en traktor ved en jernbaneoverskæring i Holbæk. Traktorføreren er ved ulykken blevet dræbt, mens seks togpassagerer tilses på skadestuen.

En 64-årig traktorfører er tirsdag formiddag blevet dræbt ved en ulykke i Holbæk, hvor et passagertog torpederede en traktor. (Foto: Niels Ahlmann Olesen © Scanpix)

Et passagertog har tirsdag formiddag torpederet en traktor i Holbæk, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Ulykken skete på Odsherredbanen ved jernbaneoverskæringen på Kalundborgvej i byens vestlige del.

- Den 64-årige traktorfører er blevet dræbt ved ulykken, siger pressetalsmand Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til DR Nyheder og oplyser, at traktorførerens pårørende endnu ikke er underrettet.

Ulykken skete ved en jernbaneoverskæring på Kalundborgvej i den vestlige del af Holbæk. (Foto: Niels Ahlmann Olesen © Scanpix)

I færd med at slå græs

Ifølge politiets oplysninger var den 64-årige traktorfører i færd med at slå græs ved siden af jernbanen, da toget ramte.

Holbæk Kommune oplyser, at manden var ansat ved kommunens Vej- og Parkafdeling og var på arbejde, da ulykken skete.

Lokoføreren og de omkring 20 togpassagerer er sluppet fra ulykken uden alvorlige skader. Seks af passagererne er kørt til skadestuen, hvor de skal tilses.

Havarikommissionen skal nu undersøge de nærmere omstændigheder ved ulykken, og politiet hører gerne fra vidner, som kan hjælpe med at kaste lys over de nærmere omstændigheder ved ulykken.

På grund af ulykken er togdriften på Odsherredbanen uregelmæssig, oplyser Banedanmark. Der indsættes i stedet togbusser mellem Holbæk og Gislinge.

/ritzau/DR Nyheder

FacebookTwitter