Tre dræbt i trafikulykke

En dreng på et år, hans bedstemor på 58 år og en kvinde på 26 blev i eftermiddag dræbt, da de i en bil i Hjørring blev mast mellem en bus og en anden bil. Endnu et barn, en dreng på 11 måneder, var også med i den påkørte bil. Dette barn er indlagt med kraniebrud på Aalborg Sygehus, oplyser politiet.

En dreng på et år, hans bedstemor på 58 år og en kvinde på 26blev i eftermiddag dræbt, da de i en bil i Hjørring blev mastmellem en bus og en anden bil.

Endnu et barn, en dreng på 11 måneder, var også med i denpåkørte bil. Dette barn er indlagt med kraniebrud på AalborgSygehus, oplyser politiet.

Ulykken skete klokken 15.35 midt i Hjørring. Bilen med de tovoksne og to små børn kom kørende ad Tørholmsvej, da den blevpåkørt af en anden bil, som kørte ud fra Idræts Allé. Densidstnævnte bil havde ubetinget vigepligt. Bilen med de fire blevved sammenstødet skubbet over mod en bus.

Såvel den mandlige fører af bilen, der kørte frem fra IdrætsAllé, som chaufføren i bussen blev kørt til sygehuset med chok,oplyser politiet.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk