Tre fængslet i Nørrebro-voldtægtssag

Tre unge mænd blev natten til i dag fængslet til den 14. december i et grundlovsforhør i dommervagten i København. De er sigtet for voldtægt mod en 25-årig kvinde natten til lørdag i en baggård i Hillerødgade på Nørrebro.

Tre unge mænd er blevet fængslet i sagen om voldtægt af en25-årig kvinde natten til lørdag i en baggård i Hillerødgade påNørrebro.

Fire andre unge mænd blev løsladt af dommeren i aftes, ogpolitiet vil ikke oplyse, om de fortsat er sigtede i sagen.

Voldtægtenfandt sted i en baggård til nogle festlokaler i Hillerødgade påNørrebro i København

Håndværkere var til julefrokost

De tre, der blev fængslet er henholdsvis 20, 22 og 24 år gamle.Ifølge BT og Ekstra Bladet er de ansatte i et nedrivningsfirma, derholdt julefrokost i et festlokale i Hillerødgade i fredags.

De nægter sig alle skyldige, og de har kæret fængslingerne tilLandsretten, oplyser vagthavende hos Frederiksberg Politi.

Flere af de syv sigtede ankom til retten på Blegdamsvej lørdagaften iført hvide beskyttelsesdragter og sutsko, da deres eget tøjformentligt var sendt til tekniske undersøgelser.

Blev hevet ud i baggård

Den 25-årige kvinde kom omkring klokken kvart i tre natten tillørdag gående ad Hillerødgade på Nørrebro, da hun passeredefestlokalerne Café Strands Køkken.

Deltagerne i festen inviterede hende med indenfor. Men på ettidspunkt blev hun hevet med ned i baggården og udsat forvoldtægten.

Efterfølgende fik hun selv ringet til politiet, der ankom tilstedet og anholdt de syv mænd.

Fuldbyrdet voldtægt Ifølge Ekstra Bladets oplysningergennemførte tre af mændene fuldbyrdet voldtægt, mens tre andreholdt hende fast og den sidste havde anden kønslig omgang endsamleje med hende.

I BT forklarer en af de mistænkte mænds far, at der 'kun' vartre mænd, der havde sex med kvinden, og at hun selv var gået medtil det. De fire andre opholdt sig i gården uden at gøre noget.

De syv mænd blev efter anholdelsen undersøgt og afhørt påpolitistation Bellahøj. Kvinden blev undersøgt på Centret forVoldtægtsofre.

Ifølge de to formiddagsaviser har politiet sikret sig spor afvoldtægten i baggården i Hillerødgade.

Facebook
Twitter