Tre mænd og en dreng dræbt i flystyrt

En pilot og hans tre passagerer - to brødre og den enes syv-årige søn - blev alle dræbt, da et lille Cessna-fly tirsdag eftermiddag styrtede ned på Tødsø Flyveplads på Mors.

En pilot og hans tre passagerer - to brødre og den enessyv-årige søn - blev alle dræbt, da et lille Cessna-fly tirsdageftermiddag styrtede ned på Tødsø Flyveplads på Mors.

De dræbte er den 31-årige pilot Poul Stubkjær fra Århus, den30-årige Carsten Jakobsen fra Nørre Nissum ved Lemvig, den 26-årigeIvan Jakobsen fra Lyngs på Thyholm og sidstnævntes syv-årige søn,Nicolai Jakobsen, der boede hos moderen i Tødsø. Hun var blandtøjenvidnerne til ulykken.

Flyet tilhørte taxi-flyveselskabet Lemvig Rundflyvning og varinden ulykken lettet fra en flyveplads i Rom ved Lemvig.

Der var medvind, og ifølge Ritzau havde piloten for meget fartpå, så han måtte afbryde landingen og prøve at gå op igen for atgøre et nyt forsøg. Imidlertid nåede han ikke at få flyet op, indendet ramte nogle trætoppe og styrtede til jorden, hvor det brød ibrand.

Politiet i Thisted dirigerede straks flere brandbiler ogambulancer til stedet, ligesom flere patruljevogne blev sendt modflyvepladsen. Men redningsmandskabet kunne blot konstatere, at allefire ombordværende var omkommet.

Området omkring flyvraget er nu afspærret, og politiets tekniskeafdeling er gået i gang med at undersøge stedet nærmere.

Havarikommissionen forventes onsdag at gå i gang med atundersøge den forulykkede maskine.

Facebook
Twitter