Tre sigtet for drabsforsøg på Nicki Bille med haglgevær

En gerningsmand menes at være på fri fod, efter at der blev skudt i fodboldspillers hjem.

Politiet rykkede i nat ud til Sluseholmen i København, hvor en person blev hentet i ambulance fra en lejlighed, der tilhører fodboldspilleren Nicki Bille. (Foto: MATHIAS ØGENDAL © Scanpix)

Tre personer er sigtet for forsøg på manddrab mod fodboldspiller Nicki Bille. Det fremgår af sigtelsen mod en af de anholdte i Dommervagten i København i dag.

Politiet blev sent i går aftes kaldt ud til Nicki Billes adresse ved Sluseholmen i København. I første omgang blev det oplyst, at en person var blevet kørt på hospitalet. Det er onsdag kommet frem, at det var Nicki Bille.

Ifølge sigtelsen blev han ramt af et skud fra et haglgevær.

Nicki Bille blev ramt af et enkelt skud i højre underarm og fik alvorlig skade, lyder det i sigtelsen.

To anholdte

Kun to personer er blevet anholdt, og de blev i dag fremstillet i grundlovsforhør. En tredje mulig gerningsmand er på fri fod.

Ved det første grundlovsforhør blev en 23-årig kvinde fremstillet. Hun har mørkt hår og var iført en sort sweater, grå bukser, hvide gummisko. Med sig havde hun også en stor brun frakke med pelskant. Hun nægtede sig skyldig.

Af hensyn til den videre efterforskning er dørene blevet lukket i sagen. Det er derfor ikke muligt at få kvindens forklaring i sagen.

Senere onsdag blev en 30-årig mand også fremstillet i grundlovsforhør.

Grov kådhed

Han ankom til dommervagten i en blå plastikdragt, der dækker hele kroppen. På fødderne havde han hvide overtræksposer.

Dommeren valgte ved grundlovsforhøret at opretholde anholdelsen af både den 23-årige kvinde og de 30-årige mand i yderligere tre døgn.

De tre sigtede personer er foruden forsøg på manddrab også sigtet for i grov kådhed at have håndteret haglgeværet, så det gik af og ramte Nicki Bille i armen.

De er også sigtet for under særdeles skærpende omstændigheder at have været i besiddelse af haglgeværet.

/ritzau/

Facebook
Twitter