Trine Maria Ilsøe

Trine Maria Ilsøe er DR's retskorrespondent og dækker kriminalitets- og retsområdet i DR Nyheder.

Trine Maria Ilsøe er DR's retskorrespondent. (Foto: © Agnete Schlichtkrull)

Kriminal- og retsområdet har altid været det Trine Maria Ilsøe interesserer sig mest for, og det har været omdrejningspunktet i det meste af hendes arbejdsliv.

Hun interesserer sig for alle aspekter af emnet, uanset om det er blå-blink-vinklen, hvor man farer afsted til et gerningssted, en straffesag i byretten eller de mere retspolitiske historier.

Du kan møde Trine Maria Ilsøe på alle DR’s platforme, når hun dækker kriminal- og retsområdet for DR Nyheder - uanset om det er i dækningen af større straffesager, når det handler om sikkerhed og terror, eller når der sker noget stort inden for hendes stofområde.

Trine Maria Ilsøe læste jura i 90’erne, var kriminalreporter på Politiken i 00’erne og har derudover blandt andet arbejdet som kommunikationsrådgiver i Politiets Efterretningstjeneste (PET) og været særlig rådgiver i Justitsministeriet.

I 2014 genoptog hun jurastudiet og blev i 2015 cand.jur efter at have skrevet speciale om danske fremmedkrigere. Derudover har Trine Maria Ilsøe en tillægsuddannelse i journalistik fra DJH.

Trine Maria Ilsøe er født i 1970 og bor i København med sin kæreste og to børn.