TV2 - nu med hund

TV2 vil ud på alle medier. TV, radio, internet og nu også på papir. Stationen skal nemlig til at udgive magasinet "Vi med Hund", og det er det perfekte match med tv, mener programdirektør Palle Strøm.

Hunde og TV2 passer rigtig godt sammen. Hunde er trofaste, ærlige og rare at klappe, ligesom TV2, mener programdirektør Palle Strøm. (Foto: Cazador © Stock.xchng.)

TV, radio og internet er ikke nok for TV2. De vil også udgive bogstaver på papir.

Men det bliver ikke en ny gratisavis eller en ny tung og dybdegående morgenavis.

Næh, TV2 bliver såmænd medejer af det nye magasin "Vi med Hund".

TV-stationen og JSL Publications har indgået en aftale om, at TV2 til nytår køber 30 procent af det nystartede forlag, som udgiver magasinet.

TV2 er rar at klappe

Og det er det perfekte match, mener TV2's programdirektør, Palle Strøm.

- Hunde og TV2 passer rigtig godt sammen. Hunde er trofaste, ærlige og rare at klappe, ligesom TV2. Hunde kan samle familien eller bare være ens bedste ven, ligesom TV2, siger han.

Administrerende direktør for JSL Publications Jesper Sehested Lund siger, at han glæder sig til at arbejde tæt sammen med TV2 om yderligere at udvikle og ekspandere "Vi med hund".

Mere hund

TV2's administrerende direktør, Per Mikael Jensen, siger, at stationen i dag har programmer om hunde på tv, og at dette indhold vil blive styrket med en printudgivelse.

Han oplyser, at TV2 i det nye år også vil lancere et hundesite.

Der findes cirka 550.000 hunde i Danmark, og flere end én million danskere bor i en husstand, der har hund.

"Vi med hund" udkom første gang i februar i år og har et månedligt salg på 21.000.

Facebook
Twitter