Tysk chokolade trukket tilbage

Den tyskbaserede chokoladekoncern Storck, der bl.a. producerer "Werthers Ægte", "Toffifee" og "merci", trækker nu to måneders produktion af to af sine mærker, "merci" og "merci pur", ud af markedet over hele verden.

Den tyskbaserede chokoladekoncern Storck, der bl.a. producerer"Werthers Ægte", "Toffifee" og "merci", trækker nu to månedersproduktion af to af sine mærker, "merci" og "merci pur", ud afmarkedet over hele verden.

Det sker efter fund af salmonella i chokolade produceret på densamme fabrik som de to mærker.

Adm. direktør H. C. Lund fra Storck Danmark oplyser, at manendnu ikke har fundet smittekilden. 2400 efterfølgendestikprøvekontroller har ikke resulteret i yderligeresalmonellafund.

Det drejer det sig om alle pakninger af "merci" og "merci pur",der har en "mindst holdbar til"-dato på "01.04.02" og"01.05.02".

Forbrugere, der allerede har købt chokolade med disseudløbsdatoer, kan få pengene tilbage i den forretning, hvorchokoladen er købt.

Storcks beslutning kommer, efter at der er fundet salmonella afden sjældne type Oranienburg i chokolade produceret af etdatterselskab i Storck-koncernen.

Facebook
Twitter