Udlændinge til Danmark for at have sex med dyr

Sex med en hund eller en erfaren trænet hoppe. Det er ikke svært at finde annoncer for sex med dyr på internettet. Der er tale om såkaldte dyre-bordeller, og i Danmark er det ikke ulovligt.

(© Stock Exchange)

Sex med dyr er tilladt i Danmark, og det betyder at udlændinge rejser hertil for at gå på såkaldte dyre-bordeller.

Gratisavisen 24-timer viser i dag, hvor nemt det er at finde dyrebordeller via internettet. Et par timers søgen og avisen har fundet 22 annoncer om dyresex.

Og politiet holder ikke øje med dyresex herhjemme, for det er ikke ulovligt, så længe dyret ikke "lider overlast."

Bør forbydes

Det tolerante Danmark tiltrækker tilhængere fra hele nordeuropa. Tyskere, svenskere, nordmænd og hollændere kommer hertil for at have sex med blandt andet heste og hunde.

Dyrlæge Lene Kattrup mener, at dyresex skal forbydes.

- Ud fra en ren dyrlægefaglig vurdering kan der ikke være tvivl om, at menneskers anvendelse af dyr til sex er en uforsvarlig handling, siger hun til 24-timer.

Lovændring måske på vej

I næste uge skal Dyreetisk Råd diskutere, hvorvidt dyreværnsloven skal skærpes, men på nuværende tidspunkt, har de ikke overblik over, hvor udbredt fænomenet er.

- Det har været meget grænseoverskridende og svært at behandle området dyresex. Jeg er klar over, at fænomenet eksisterer og har et vist omfang. Den viden vil indgå i vores diskussion, siger hun til 24 timer.