Ulykke skabte trafikkaos ved Lillebælt

En voldsom trafikulykke ved Lillebæltsbroen betød søndag eftermiddag, at ferietrafikken gik næsten totalt i stå. To spor var spærret i to en halv time på grund af oprydningen efter ulykken.

En tysk autocamper bragede ved ulykken ved Lillebæltsbroen direkte ind i autoværnet. (Foto: Alarm7000.dk © DR)

MediaLinks: Voldsom ulykke sinker ferietrafikken

En voldsom trafikulykke ved Lillebæltsbroen betød søndag eftermiddag, at ferietrafikken gik næsten i stå.

To spor var spærret i to en halv time på grund af oprydningen efter ulykken, og køen af ventende biler var til sidst 20 kilometer lang. Et af sporene var spærret i yderligere en time.

Ingen kom alvorligt til skade ved ulykken, hvor chaufføren af en personbil mistede kontrollen over sin bil og kørte op bag i en tysk autocamper.

Autocamperen kilede sig fuldkommen ind i autoværnet, og dele af bilen lå spredt ud over et stort område. Samtidig skred personbilen 100-150 meter, hvor den rullede rundt og landede på taget.

Rædselsslagen hund på vejen

Personbilens chauffør havde to hunde i bilen. Den ene slap rædsesslagen ud i trafikken og skabte en del forvirring.

Både chaufføren af personbilen og et ægtepar fra autocamperen er kørt på sygehuset med skader, men de er uden for livsfare.

Forsinkelsen af biltrafikken over Lillebælt blev så omfattende, fordi en kranbil skulle igennem hele vejen fra Odense for at trække den væltede autocamper af vejen.

Bilkøerne skabte også kaos inden i byerne Middelfart og Fredericia, fordi mange bilister valgte at forsøge at køre ad den gamle lillebæltsbro.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk