Undskyld efter ræs med børn i bilen

Forargelsen mod den mand, som har kørt ulovligt ræs på et industriområde med to børn på skift i bilen, er så stor, at han nu siger undskyld.

Forargelsen mod den mand, som har kørt ulovligt ræs på et industriområde i Vojens med to børn på skift i bilen, er så stor, at han nu beklager, hvad han har gjort.

- Jeg er meget ked af det, og jeg kan godt se nu, at det var en fejl at køre på privat grund og tage børnene med i bilen, siger Kenn Egtved, der i øjeblikket forbereder sig på de kommende mesterskaber i den særlige motorsport drifting.

I drifting gælder det om at kunne skride længst ud med bilens bagende og komme tæt på bestemte punkter på banen.

En oplevelse til børnene

Børnenes far, der var tilskuer ved kørslen i Vojens, lagde først en video af kørslen ud på internettet. Men nu er den fjernet efter utallige kommentarer og klager.

- Jeg ville bare give børnene en oplevelse, og jeg troede, det var lovligt at køre på området, fordi jeg havde fået lov til det af en vagt. Men jeg erkender, det var en fejl, og jeg undskylder, siger Kenn Egtved til TV Avisen.

Han understreger, at han udelukkende kørte ud den dag for at give børnene en tur hver. Normalt kører han på godkendte baner, når han træner.

Sporten i dårligt lys

Det er kun lovligt at køre på godkendte baner - uden børn i bilen. Derfor har videoen skabt forargelse og ærgrelse blandt andre drifting-kørere.

- En ting er, at de sætter sig selv og deres børn i fare. Men de ødelægger også sporten på den måde, de opfører sig på, siger Lasse Ter-Borch, en af Danmarks bedste drifting-kørere, til TV Avisen.

- Det er slet ikke nødvendigt, når kørslen kan foregå på et organiseret område. Det er med til at sætte os i et dårligt lys, fortsætter han.

Der er cirka 75 organiserede drifting-kørere i Danmark.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk