Ung mand blev stukket ihjel: Tysk cykelturist mistænkes for knivdrab

En 21-årig mand fra Sønderborg er blevet dræbt af knivstik efter slagsmål i Christiansfeld. 40-årig anholdt.

Den 21-årige Kasper Jacob fra Sønderborg døde natten til lørdag, efter at han blev stukket flere steder på kroppen med en kniv efter et slagsmål i Christiansfeld.

En 40-årig mand af tyrkisk oprindelse og med bopæl i Tyskland er blevet anholdt og sigtet for drab.

Politiet ved endnu ikke så meget om den formodede gerningsmand, men han er kommet cyklende til Christiansfeld og har medbragt bagage som cykelturist.

Sov på en bænk på torvet

Han sov på en bænk på torvet ved Kongensgade, da han kort før klokken to blev kontaktet af Kasper Jacob, oplyser Verner Pedersen, der er leder af Kolding Lokalpoliti.

- Der opstod et skænderi og noget håndgemæng, hvorunder den nu anholdte stak Kasper Jacob flere gange i kroppen med en medbragt kniv, siger Verner Pedersen.

Politiet fik en anmeldelse om, at der var gang i et slagsmål, og da betjente nåede frem, fandt de den 21-årige liggende livløs på gaden.

Han blev overført til Kolding Sygehus, men hans liv stod ikke til at redde.

Trak en kniv mod politiet

Mens politiet ydede førstehjælp til den 21-årige på gaden, kom den mistænkte gående tilbage mod gerningsstedet, oplyser lederen af lokalpolitiet, Verner Pedersen.

- En af betjentene løber efter ham, men da betjenten tager fat i ham, trækker han kniv, og betjenten må bruge peberspray for at få overmande og anholde ham, siger Verner Pedersen.

Motivet til drabet er endnu uklart.

Manden er sigtet for drab og vil senere lørdag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Kolding, hvor politiet kræver ham varetægtsfængslet.

Sydøstjyllands Politi vil gerne i kontakt med vidner, der kan bidrage med oplysninger om slagsmålet, eller om Kasper Jacobs færden i timerne op til drabet.

/ritzau/

Facebook
Twitter