Venstres gruppeformand: Jeg har ikke altid opført mig passende

Men han har altid sagt undskyld, forklarer Karsten Lauritzen.

- Der har da været episoder i mit liv, hvor jeg ikke har opført mig passende.

Sådan lød det fra Venstres Karsten Lauritzen i 'Det Politiske Talkshow' i går, hvor han i selskab med tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt og formand for Liberal Alliance, Alex Vanopslagh, snakkede om sexisme-debatten, der i de seneste uger har medført, at flere fremtrædende politikere har trukket sig.

- Jeg har haft kærester en del af de 13-14 år, jeg har været i politik. Men jeg har også været single, og politik er jo en livsstil – og så får man jo relationer.

Karsten Lauritzen vil ikke komme ind på konkrete sager eller tilfælde, men forklarer, at der har været episoder, som han sidenhen har undskyldt for.

Bekendelserne kommer i kølvandet på nogle intense uger i dansk politik, hvor både den nu tidligere radikale leder Morten Østergaard og Københavns tidligere overborgmester Frank Jensen har trukket sig efter sager om upassende adfærd.

Karsten Lauritzen har siddet i Folketinget, siden han var 23 år gammel og var fra 2015-2019 skatteminister under Lars Løkke Rasmussens regering. Han er i dag gruppeformand i Venstre.

Facebook
Twitter