Vi kårer Danmarks klammeste skole

DR sætter op til kommunalvalget fokus på ulækre og utilstrækkelige skoler. Er toiletterne klamme eller er rengøringen for dårlig, så send os dit billede.

(© DR)

Er din skole klam? Så vil vi gerne høre fra dig!

Er toiletterne ulækre, er rengøringen for dårlig eller er der alt for mange elever i jeres klasselokaler? Så send os et billede eller video som viser, hvorfor din skole er ulækker. De bedste af billederne går vi videre med. Vi konfronterer de lokale politikere med forholdene og spørger, hvad de vil gøre for at rette op på dem.

Inden kommunalvalget den 17. november kårer vi Danmarks Klammeste Skole. Vær med til at sætte din lokale skole på landkortet. Send en MMS eller en email med billeder eller video.

Send billede eller video

Send billedet eller din besked til 1212 og skriv "KLAM" i emnefeltet. Husk at skriv, hvilken skole du er fra, og hvad billedet viser.

Har du en lille video, gør du ligesådan. Send videoen til 1212 og skriv "KLAM" i emnefeltet. Bemærk, at videoen ikke må fylde mere end 300 kb.

Send en email

Du kan også sende billede eller video via din computer. Adressen er 1212@dr.dk. Her kan du vedhæfte både billeder, dokumenter og videofiler.

Husk at skrive en kort beskrivelse af, hvad billedet eller videoen viser, og hvilken skole, du er fra.

Facebook
Twitter