VIDEO Andreas Bo langer ud efter religioner

Komikeren Andreas Bo vil gerne have, at vi helt dropper det med religion.

Efter terror kommer hashtag. Sådan er det ofte i en tid, hvor vi bruger de sociale medier som vores moderne forsamlingshuse.

Det er her, vi for alvor viser vores antipatier og sympatier.

Et populært hashtag efter terrorangreb er #PrayFor. Eksempelvis #PrayForNice, der blev populært at bruge på blandt andet Twitter i kølvandet på angrebet den 14. juli.

Men det irriterer Andreas Bo så meget, at han for nylig slog en video op på sin officielle Facebookside.

-Hvornår er der virkelig et evident eksempel på, at man har bedt om et eller andet, og det har hjulpet?, spørger han blandt andet i videoen, som du kan se i sin fulde længde her:

Mandag aften var han i Aftenshowet for at uddybe sin holdning.

Det er et udfald mod religion

Her fortalte han, at han drømmer om, at vi får afskaffet religion.

-Lad os en gang for alle være den generation, der siger, at nu er vi så uddannede, vi er så langt videre, at vi kan sige: lad os droppe det, sagde han. Komikeren tilføjede, at det altså ikke handler om, at man ikke må bede, hvis man har behov for det.

-Det er absolut ikke et ønske om, at folk ikke må bede, det skal folk have lov til at gøre, lige så meget, de har lyst til. Mit ærinde er måske at sige: 'skulle vi ikke for en gangs skyld være dem, som sagde: 'lad os få det her ud af verden. Lad os få det gjort sekundært med at bede og med religionen', forklarede han men understregede samtidig, at han langede ud efter religioner. -Det her er et udfald mod religionen. Og det står jeg ved, understregede Andreas Bo.

Hør ham uddybe sin holdning i toppen af artiklen eller se hele interviewet fra Aftenshowet her.

Facebook
Twitter