VIDEO Ditte færdig i Den Store Bagedyst: Mit kageeventyr er først ved at starte

Ditte Julie Jensen snublede lige før finalen i Den Store Bagedyst, og hun måtte forlade programmet efter semifinalen. Men Ditte er langt fra færdig med bagværk.

Efter en spændende semifinale i Den Store Bagedyst står det nu klart, at 27-årige Ditte Julie Jensen ikke kommer videre til finalen.

Dertil stod der en mislykket bananasplit-kugle i vejen for Greve-pigen, der har boet de seneste syv år på Amager.

Under den hemmelige udfordring havde Ditte nemlig enormt svært ved at få chokoladekuglerne til at komme fri af formen.

'Skulle have vendt skallerne'

Da hele udfordringen gik ud på at lave chokoladekugler, var der ikke så meget, Ditte kunne gøre for at redde kastanjerne ud af ilden.

- Jeg har tænkt det her igennem 100 gange, og jeg tænker tit, at hvis jeg dog bare havde vendt mine skaller om, så havde der i det mindste været en smag at gå efter, siger Ditte Julie Jensen til DR Nyheder.

I løbet af udsendelserne har Ditte fået oparbejdet sig en stor tilslutning på de sociale medier.

Over 10.000 mennesker følger hendes billeder på det sociale medie Instagram, ligesom tusindvis af danskere følger med på hendes facebook-side og på hendes personlige blog.

De mange Ditte-fans behøver heller ikke vente længe for at se hende i aktion igen, for der er meget mere bagværk på vej fra hendes hænder.

- Lige så snart at jeg er fri, når programmet er slut, så kommer I til at se meget mere til mig, for jeg er på ingen måde færdig. Mit eventyr i Den Store Bagedyst er slut, men mit kageeventyr er først ved at starte, fortæller Ditte.

DR Nyheder har besøgt Ditte her til eftermiddag. Hør hvad hun selv har at sige om sine oplevelser i programmet ved at klikke på play-ikonet i toppen af denne artikel.