VIDEO Er Fun Park Fyn Danmarks uhyggeligste, forladte forlystelsespark?

Fun Park Fyn har været lukket og – næsten - forladt siden 2007, men gentagne besøg af ubudne gæster har resulteret i landets muligvis uhyggeligste forlystelsespark.

Selvom det er længe siden, at den sidste radiobil blev slukket, får den forladte Fun Park Fyn i Aarup på det vestlige Fyn fortsat gæster.

Stort set hver dag kommer ubudne gæster forbi, fortæller Poul Henning Rasmussen, der har været nabo til forlystelsesparken i over 25 år.

- Det tiltrækker folk, der vil lave graffiti, og folk, som helt tydeligt synes, at det er sjovt at smadre det hele og stjæle, siger han.

En klassisk finanskrisehistorie

Parken havde sin sidste åbningsdag tilbage i 2007 og er i bund og grund en klassisk finanskrisehistorie.

Kort efter lukningen i 2007 overtog nye ejere grunden, og gjorde den klar til den helt store overhaling. Men krisen ramte, bankerne smækkede kassen i, og der var pludselig ingen penge til hverken istandsættelse eller udbygning.

Derfor står den forladte forlystelsespark til forfald - og altså hærværk.

- Jeg føler mig voldsomt provokeret af, at folk bare vader ind på noget, som de udmærket godt er klar over ikke er deres ejendom og fjerner det, siger Poul Henning Rasmussen.

Se Poul Henning Rasmussen, nabo til Fun Park Fyn, fremvise den uhyggelige, forladte forlystelsespark i videoen i toppen af artiklen.

FacebookTwitter