VIDEO "Facebook-storm gav mig lyst til at gå på Jensen's Bøfhus"

Flere end 100.000 danskere raser på Facebook mod Jensen's Bøfhus efter ballade om et sagsanlæg mod en mindre fiskerestaurant. Men omtalen har også lokket gæster dertil.

Midt i den største mediestorm i Jensen's Bøfhus' historie, er der masser af gæster, der spiser store bøffer og softice på restauranten.

Flere end 105.000 danske Facebook-brugere har i skrivende stund tilkendegivet, at de vil boykotte Jensen's Bøfhus, efter at restaurantionskæden har fået massiv kritik for sit sagsanlæg mod nordjyske Jensens Fiskerestaurant.

Men selvom omtalen af sagen har fået nogle til at holde sig væk fra bøfhuset, er der andre, der pludselig har fået lyst til at sætte tænderne i en af Jensens bøffer:

- Jeg fik idéen til at komme herned, fordi der var meget på de sociale medier omkring Jensen's Bøfhus og den helt store sag her - og så fik jeg egentlig bare lyst til at komme herned, siger studerende Victor Byberg på vej ind på restauranten på Amagerbrogade i København.

- Så sagen har faktisk haft den modsatte effekt på dig?

- Ja, det kan man godt sige, siger han.

Overreaktion at boykotte

En anden kunde fortæller endda, at han ville besøge restauranten, da han mener, at folk har misforstået, hvad sagen handler om.

Selvom flere af de restaurantgæster, DR Nyheder talte med, synes, at sagsanlægget mod fiskehandleren var urimeligt, mener de, at det er en overreaktion at boykotte kæden:

- Det er synd for ham fiskehandleren, men hvad kan jeg gøre? Kunderne siger heller ikke nej, siger Ramazan Teke og peger mod en gruppe gæster, der går ind på restauranten.

Indehaver af Jensen's Bøfhus, Palle Skov Jensen, sagde tidligere søndag til Ritzau, at sagen ikke er gået ud over restaurantkædens besøgstal.

Se hvad gæsterne på Jensen's Bøfhus siger til boykotten i videoen over artiklen.

Facebook
Twitter