VIDEO Hvem misunder Nikolaj Sonne? Det afslører manipulator med muskelaflæsning

I femte afsnit af ’Fuckr md dn hjrne – de syv dødssynder’ undersøger manipulationsekspert Jan Hellesøe, om han kan muskelaflæse, hvem ’So Ein Ding’-værten Nikolaj Sonne misunder.

DR3-programmet ’Fuckr med dn hjrne’ fokuserer på de syv dødssynder, og efter at have undersøgt blandt andet griskhed og utugt, er turen nu kommet til misundelse.

I programmet undersøger manipulationsekspert Jan Hellesøe blandt andet, om han ved hjælp af synkroniseringsøvelser kan finde de piger, som er mest misundelige på hinanden.

Desuden benytter Jan Hellesøe metoden ”muscle reading” – muskelaflæsning – til at finde ud af, hvem ’So Ein Ding’-vært Nikolaj Sonne misunder.

- I virkeligheden er det jo ikke Jan, der gør det – men det er Jan, der er sindssygt god til at opfange signaler, som jeg ubevist udsender, lyder det fra Nikolaj Sonne, efter Jan Hellesøe har afsløret, hvem Nikolaj Sonne misunder.

- Det er dét, Jan kan, så ”well done!”, siger 'So Ein Ding'-værten.

Se klippet i videoen i toppen af artiklen, og se femte afsnit af ’Fuckr md dn hjrne – de syv dødssynder’ i aften på DR3 og dr.dk/tv fra klokken 21.00.

Se flere klip fra ’Fuckr md dn hjrne – de syv dødssynder’

Se radiovært Mads Steffensen, kendt fra P3-programmet ’Mads og Monopolet’, blive manipuleret til at kunne mærke en kvindes berøring - uden overhovedet at blive rørt fysisk:

Se Jan Hellesøe læse tankerne hos tegneren Anders Morgenthaler, der især er kendt for internet-satiretegneserien Wulffmorgenthaler, og afsløre hans humør med emoji:

Se Jan Hellesøe fornemme, hvordan tv-vært Signe Molde forestiller sig en dag, hvor der rigtig er plads til dovenskab. Det gør han ved blot at lægge sit hoved på Signe Moldes hovedpude: