VIDEO Julie fik delt nøgenbilleder: Havde ikke lyst til at leve

Nu får offer mulighed for at konfrontere en af dem, som deler intime fotos uden tilladelse.

Det gør stort indtryk på en af dem, der deler nøgenbilleder, at høre om konsekvenserne for dem, der er afbildet.

Hundredvis af danske piger har fået deres nøgenbilleder i omløb online uden deres ønske.

En af dem er 21-årige Julie, som ufrivilligt har fået delt fotos med navn, alder og by, hvor hun havde sex med sin kæreste.

- Det var vores øjeblik og kun for os to. Jeg fandt ud af det ved, at en fremmed skrev på Facebook. Jeg hulkede meget, havde slet ikke lyst til at leve og tog på psykiatrisk akutmodtagelse, fortæller hun.

I DR2 dokumentaren 'Ung, nøgen og udnyttet', der sendes på DR2 i morgen aften, får hun mulighed for at konfrontere en af de dem, som deler nøgenbilleder af andre uden deres tilladelse.

Hendes beretning om de psykiske mén, der fik hende til at sygemelde sig og droppe ud af studiet, gjorde tilsyneladende stort indtryk.

- Jeg fik det rigtig dårligt og ekstremt skidt med mig selv. Jeg kommer nok til at gå hjem og slette hele lortet, siger manden, der har adskillige nøgenbilleder af andre på sin computer.

I videoen foroven kan du se de to parters følelsesladede møde - hele historien kan ses i DR2 dokumentaren 'Ung, nøgen og udnyttet' kl. 21:30 mandag aften.

DR vil gerne sætte mere fokus på ulovlig deling af intime billeder og videoer. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis intime billeder af dig er blevet delt uden din tilladelse.

Vi vil også gerne høre fra dig, hvis du er forælder til et barn, der har været udsat for det.

Skriv, hvad du har oplevet til dinhistorie@dr.dk, så kontakter vi dig. Intet bliver offentliggjort uden dit/jeres samtykke.

Facebook
Twitter