Tema Eva Kjer Hansen-sagen

VIDEO #Papepower - De sociale medier gløder efter ministerafgang

Eva Kjer Hansens afgang som miljø- og landbrugsminister har fået politikere, kommentatorer og danskere til tasterne.

#papepower trender i det konservative bagland, fortæller public affairs-direktør Anders Frandsen, som tidligere har været presserådgiver for De Konservative.

Lykønskninger, ros og flittig brug af hashtagget #papepower præger de sociale medier efter miljø- og landbrugsminister Eva Kjer Hansens afgang.

Hos rød blok roser man Søren Pape og Konservatives stålfasthed i opgøret med Lars Løkke.

Eva Kjer Hansen-sagen

Eva Kjer Hansen måtte trække sig som fødevare- og miljøminister, efter at de konservative havde udtrykt mistillid til hende, og der opstod en regeringskrise. Esben Lunde Larsen har nu overtaget ministerposten.

Gå til tema

Også i den konservative lejr, er der stor begejstring at hente, fortæller public affairs-direktør Anders Frandsen, som tidligere har været presserådgiver for De Konservative.

- De sociale medier koger over af begejstring. I det konservative bagland har man oplevet, at man for en gangs skyld har stået fast i konflikten mod Venstre.

- Det har været forklaringen internt i Konservative, at de dårlige meningsmålinger har skyldtes, at man altid trækker sig, når det kommer til stykket, at man ikke tør sætte hårdt mod hårdt mod Venstre.

På trods af #papepower er der dog også opbakning at hente til Eva Kjer Hansen blandt reaktionerne på de sociale medier.

En af sagens hovedpersoner, Søren Pape, ser nu fremad, fremgår det af hans Facebook-side.

Tirsdag aften i denne uge meddelte vi, at vi ikke længere havde tillid til miljø- og fødevareministeren, da ministeren...

Posted by Søren Pape Poulsen on Saturday, February 27, 2016