VIDEO Politiet: Vi har fundet en torso i vandet

Det er for tidligt at sige, om liget er Kim Wall, oplyser Københavns Politi.

Det er ikke til at sige, om liget, som Københavns Politi fandt tidligere i dag, er den 30-årige Kim Wall.

Det siger drabschef ved Københavns Politi, Jens Møller Jensen under et pressemøde.

- Vi har på behørig vis sikret liget. Det er torsoen af en kvinde. Når jeg siger torsoen, så er det uden hoved, arme og ben. Torsoen er kørt til retsmedicinsk institut, hvor der vil blive afholdt et ligsyn.

- Det er klart at poltiet, ligesom medier og alle mulige andre, spekulerer i, om det er Kim Wall. Det er alt, alt for tidligt at sige noget om. Vi ved det simpelthen ikke, siger Jens Møller Jensen.

Ligget i vandet længe

Jens Møller Jensen oplyser også, at politiet er i gang med dykkere ved Klydesøen på Vestamager, hvor liget blev fundet tidligere i dag.

- Og så er vi selvfølgeligt i gang med at kontrollere nærvedliggende bundgangspæle og andre ting, hvor der kunne være andre dele af liget, vi fandt i dag, siger drabschefen.

  • (© dr)
  • (© dr)
1 / 2

Ifølge Jens Møller Jensen bærer den funde torso præg af, at det har ligget i vandet længe, hvorfor det også er for tidligt at sige, om den svarer til Kim Wall.

- Vi har fundet en krop, der tydeligvis har ligget i vandet noget tid. Den er i hvert fald ikke faldet i vandet i dag, kan jeg sige. Hvornår vi får den identificeret, kan jeg ikke sige, fortæller Jens Møller Jensen.

Ulykke på ubåd

Tidligere i dag kom det frem, at ejeren af ubåden UC3 Nautilus, Peter Madsen, i retten har hævdet, at der er sket en ulykke ombord på ubåden, som har medført den 30-årige journalist Kim Walls død.

Det kom frem, efter at Københavns Byret ophævede dele af dørlukningen i sagen.

Peter Madsen har i retten fortalt, at han efterfølgende har "begravet" journalisten til søs "på et ikke nærmere defineret sted i Køge Bugt", oplyste Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter