VIDEO Se Akkari give Naser Khader scoretricks

Tidligere imam plejede at prædike mod ytringsfrihed. Nu giver han gode råd om flirt.

At give gode råd om at flirte med kvinder var bestemt ikke en del af Ahmed Akkaris liv, da han fungerede som imam og talsmand for Islamisk Trossamfund i Danmark.

Men i takt med at dansk-libaneseren har trukket sig fra det yderligtgående, religiøse miljø og har fortrudt sin rolle under Muhammed-krisen, har hans syn på kvinder og flirt ændret sig.

Det giver han udtryk for i anden del af programmet 'Akkari & Khader', hvor Ahmed Akkari og Naser Khader rejser til Qatar for at undersøge forbindelsen mellem muslimske lærde og europæiske muslimer.

Undervejs flirter Ahmed Akkari med en servitrice og deler ud af sine scoretricks til Naser Khader.

- Det skal være elegant, hvor du rører ved pigens følelser og tiltaler hendes charme, lyder et af Akkaris råd.

Du kan se mere om Akkaris scoretricks i klippet øverst i artiklen.

Skabt af manden ribben

Til Alt for Damerne har Akkari udtalt, at han ser anderledes på kvinder i dag.

- I forhold til kvinder er jeg på vej over i en forherligelse. Der er noget i dem, jeg har set forkert på. Deres natur, deres skønhed, deres attraktion og de pludselige intuitive indfald de får, som er så geniale. I dag forstår jeg, hvor meget jeg er gået glip af, siger han.

(Foto: DR © DR)

Akkari blev gift i 2004, mens han var, hvad han selv kalder en forstokket imam. Parret har fået to sønner og en datter sammen, men bor i dag hver for sig.

I Alt for Damerne fortæller han, at deres forhold ikke var ligeværdigt, og at han brugte religionen imod hende.

- Det siges, at kvinden er skabt af mandens ribben, og så antyder Koranen patriark-forholdet. Der står direkte, at du må slå, hvis ikke kvinden adlyder. Det underbygger en holdning til kvinden. Nogle ser bort fra de ting, det gjorde jeg ikke.

Anden del af programmet 'Akkari & Khader' bliver sendt i aften på DR2 21.30.

Facebook
Twitter