VIDEO Taxachauffør til 112: Jeg drukner om et halvt minut

Den erfarne taxachauffør Tahsin Kaya var få minutter fra at drukne, da regnvand fyldte hans vogn op under nattens skybrud.

Iskoldt regnvand strømmede ind i Tahsin Kayas taxa, da han i nat sad fast på Lersø Park Allé, midt i et historisk stort skybrud, der har oversvømmet store dele af København.

Tahsin Kaya forsøgte at åbne bildøren, men den sad fast. Da han ringede til alarmcentralen, var han klar over, at det måske kunne blive hans livs sidste samtale:- De blev ved med at sige, at der var hjælp på vej, men jeg kunne intet se. Jeg sagde til manden i røret: "Om et halvt minut, så drukner jeg. Jeg kan ikke komme ud af bilen", lyder det dagen derpå fra Tahsin Kaya.Som en nedbrudt dæmningHan har kørt taxa i omkring 30 år og har med egne ord aldrig oplevet noget lignende. Vandet fossede ind i hans vogn, som var en dæmning brudt ned.

- Det gik meget stærkt. Jeg havde vand helt op til brystkassen. Til sidst nåede vandet næsten helt op i munden på mig, siger Tahsin Kaya og peger på sin hage.I sidste øjeblik nåede to dykkere frem og fik reddet Tahsin Kaya ud af vognen. Blot ti minutter senere var taxaen helt oversvømmet.Se interviewet med Tahsin Kaya og se billeder fra stedet i videoen over artiklen.

Facebook
Twitter