VIDEO Truckerparret Christian og Terese bor på fem kvadratmeter

Kæresteparret Christian Olsen og Terese Nielsen bor i deres lastbil og tilbagelægger hver måned mere end 20.000 kilometer, når de kører med gods rundt i hele Europa.

Christian Olsen og Terese Nielsen er på vejene sammen med hunden Conrad.

De er kærester, men de er også chef og medarbejder. Og så tilbringer de omkring 30 dage sammen ad gangen i en lastbil - sammen med deres hund, mopsen Conrad.

Terese Nielsen og Christian Olsen er to af de få af landets unge, der har valgt et liv i transportbranchen, og det betyder mange timer bag rattet og på vejene i blandt andet Danmark, Norge og Italien.

Christian Olsen har købt en lastbil og har eget vognmandsfirma, hvor kæresten Terese er blevet ansat.

I øjeblikket kører de 30 dage ad gangen, hvor de er væk fra hjemmet i Jylland, og det betyder, at de tilbringer alle døgnets 24 timer sammen.

Men det frie liv på vejene trækker, og parret kan sagtens få forholdet til at fungere, fortæller Terese Nielsen, der sidste år blev uddannet chauffør efter et tiugers kursus.

- Der er jo mange ting i det, men for mig er det det frie liv. Så har store biler altid fascineret mig, og jeg synes, det er meget rart ikke altid at skulle være omgivet af mange mennesker og bare være i den samme bygning hver dag, hvor man skal ind og ud, siger Terese Nielsen, der i øjeblikket er i Oslo.

- Det er svært at forklare, hvad der er så fedt ved at køre. Vi kommer jo rundt og ser en masse, så det er også alle de ting, vi oplever. Særligt når det er godt vejr, så kan man jo bare køre og kigge på alle de forskellige områder.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter