VIDEO Udviste Marius rørt til tårer over demonstration: Nu er der håb

Flere hundrede var mødt op til demonstration for Marius Youbi, som står til at blive udvist om tre dage.

Den 8. januar har Styrelsen for International Rekruttering besluttet, at Marius Youbi skal forlade Danmark.

Men det synes flere er en urimelig beslutning, og derfor var der i dag arrangeret en demonstration i Herning for ingeniørstudenten med topkaraktererne,

- Det er det største. Ever. At se så mange mennesker i aften ser jeg som, at der er opbakning til, at man skal se på min sag igen, siger Marius Youbi med tårer i øjnene.

Flere hundrede var mødt op for at støtte op om Marius Youbi, hvor der blev holdt taler blandt andre af den tidligere socialdemokratiske handels- og udviklingsminister Mogens Jensen. Selvom der kun er tre dage til, at Marius Youbi skal rejse ud af landet, er han efter dagens demonstration fortrøstningsfuld.

- Når jeg kigger på så mange mennesker, som står i det her vejr, så tænker jeg, at det må være fordi, at der er et håb, siger Marius Youbi.

Marius Youbi bliver udvist af Danmark, da han har arbejdet cirka 1,5 time mere end de tilladte 15 timer om ugen ved siden af studiet, som loven tillader for udenlandske studerende.

Derfor besluttede Styrelsen for International Rekruttering, at han ikke får sin opholdstilladelse forlænget efter 8. januar, og han skal derfor rejse fra Danmark på torsdag.

Se demonstrationen og Marius Youbi reaktion i videoen over artiklen.

Facebook
Twitter