VIDEO Uskyldigt hængt ud for at være pædofil: Jeg føler alle kigger på mig

Benjamin Holstebroe fra Aarhus er blevet kaldt for 'klamme svin' på gaden, efter at han er blevet uskyldigt hængt ud for pædofili på Facebook.

Det minder om en scene fra den danske film 'Jagten'.

Benjamin Holstebroe fra Aarhus oplever lige nu sit livs mareridt - han er nemlig blevet hængt ud for at være pædofil på Facebook.

Et billede er blevet delt mere end 8.000 gange på det sociale netværk sammen med en beskrivelse om, at manden på billedet vil 'ødelægge små pigers liv'.

"Jeg føler, folk kigger på mig"

Benjamin har dog intet med den falske profil at gøre. En ukendt gerningsmand har nemlig blot brugt hans billede på en profil. Manden har så kontaktet flere mindreårige på Facebook med upassende forespørgsler. Det fik en mor til en af pigerne til at dele Benjamins billede.

- Det er ikke særlig rart at føle, at folk kan genkende dig for noget, der handler om pædofili.

- Jeg føler, alle kigger på mig. Det er virkelig, virkelig ubehageligt, siger Benjamin Holstebroe.

"'Jagten'" kørte rundt i mit hoved"

Benjamin blev først opmærksom på sagen, da en gammel folkeskolekammerat tirsdag sendte ham billedet.

- Jeg blev rasende, og vidste slet ikke, hvad jeg skulle gøre. Filmen 'Jagten' kørte i mit hovedet, og jeg tænkte, at det kunne ende helt galt, siger Benjamin Holstebroe.

Lavede selv en status

Han besluttede sig for at lave en ny status, hvor han dementerer rygterne. Mest for, at hans venner kunne se, at han var klar over, at billedet cirkulerede på Facebook.

Men pludselig begyndte folk at dele hans opslag.

- Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet, at folk ville dele den så sindssygt mange gange. Det er jeg dybt, dybt rørt over.

Se en video herunder, hvor Benjamin Holstebroe viser både sin status og den oprindelige besked, der hængte ham ud.

FacebookTwitter