Visitationszoner forlænget i hovedstadsområdet

Der er fortsat konflikt mellem to kriminelle grupperinger i hovedstadsområdet.

Der har i perioden, hvor visitationszonen har været gældende, været flere konkrete hændelser i zonen, som har forbindelse til konflikten. (Foto: © Mads Claus Rasmussen, Scanpix)

De nuværende visitationszoner i hovedstadsområdet er forlænget. Det gælder både i København samt områder omkring Hundige og Ishøj på den københavnske Vestegn.

Forlængelsen sker til mandag den 28. oktober.

Københavns Politi oplyser i en pressemeddelelse, at der fortsat huserer en konflikt mellem banderne.

- Det er fortsat vurderingen, at der er en igangværende konflikt mellem to kriminelle grupperinger i hovedstadsområdet, skriver politiet.

Skal skabe tryghed

Der har i perioden, hvor visitationszonen har været gældende, været flere konkrete hændelser i zonen, som har forbindelse til konflikten.

Visitationszonen i København omfatter området, der er afgrænset af Nørrebrogade – Fælledvej – Nørre Alle – Universitetsparken – Lersø Parkallé – Tuborgvej – Tomsgårdsvej – Frederikssundsvej – Nordre Fasanvej – Hillerødgade – Nørrebrogade.

- Formålet med visitationszonen er at skabe tryghed for borgerne i området ved blandt andet at sikre, at personer ikke bærer eller besidder våben, skriver politiet.

Københavns Vestegns Politi og Midt- og Vestsjællands Politi har ligeledes forlænget visitationszonerne omkring Hundige og Ishøj.