Voldelig fodboldtilskuer løsladt

Den 29-årige fodboldtilskuer, som var årsag til den skandaløse afslutning på EM-landskampen i Parken i aftes, er blevet løsladt. Han fortryder, men husker intet, fra da han hoppede over banden og løb ind på banen.

Kvalifikationskampen mellem Danmark og Sverige blev lørdag afbrudt, da manden til højre i billedet gik på banen og slog dommeren. (Foto: Lars Helsinghof © Scanpix)

Den 29-årige fodboldtilskuer, som var årsag til den skandaløse afslutning på EM-landskampen i Parken i aftes, er blevet løsladt. Han er fortsat sigtet for vold mod dommeren.

Manden, som de seneste tre år har boet og arbejdet i Göteborg i Sverige, hvor han har en kæreste, sagde i retten, at han er ked af sin handling.

Men han sagde samtidig, at han intet husker fra det tidspunkt, hvor han hoppede over banden og løb ind på banen. På det tidspunkt havde han drukket 15-20 øl.

Han kan huske, at han blev vred over udvisningen og straffesparket, som dommer Herbert Fandel dømte ved stillingen 3-3 kort før tid i EM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Sverige.

Manden erklærede sig på grund af sin manglende erindring ikke skyldig i vold. Anklageren vil have ham i fængsel tre måneder. Det mente dommeren dog ikke er realistisk.

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:532829f26187a21a38d598d0

Facebook
Twitter