YouSee om nedbrud under landskamp: 'Vi beklager meget'

Nedbrud skyldtes sandsynligvis en netværksfejl, lyder det.

YouSee beklager meget, at deres app gik ned under landskampen mod Irland mandag aften. (Foto: TORKIL ADSERSEN © Scanpix)

YouSee endte mandag aften i et massivt stormvejr, efter at deres tv-app pludselig gik ned midt i den afgørende EM-kvalifikationskamp mellem Danmark og Irland i Dublin.

Tirsdag morgen beklager den udskældte tv-udbyder over for sine kunder.

- Vi beklager meget, at nogle af vores kunder ikke kunne logge på app eller web-tv den første halve time af fodboldlandsholdkampen mellem Danmark og Irland mandag aften.

- Det skyldes sandsynligvis en netværksfejl. Vi fik rettet fejlen hurtigst muligt og har nu fokus på at undersøge sagen grundigt, så vi kan undgå lignende fejl i fremtiden, oplyser YouSee igennem sin kommunikationsafdeling.

YouSee ønsker ikke at stille op til interview.

På Facebook og Twitter kan man se flere kommentarer fra brugere, der pludselig fik sort skærm under den vigtige kamp, hvor Danmark kvalificerede sig til EM-slutrunden i 2020.

Yousee meddelte på deres Facebook-side mandag aften, at de arbejdede på at løse problemet. Det førte til masser af vrede kommentarer, men opslaget fra tv-udbyderen er nu slettet.

Det er ikke første gang, at YouSee er blevet ramt af tekniske fejl eller nedbrud, mens en landskamp ruller over skærmen.

I november 2017 var der for eksempel problemer, der gjorde, at 30.000 kunder ikke kunne se med, da Danmark spillede en anden kvalifikationskamp mod Irland.

Under en testkamp mod Mexico før VM-slutrunden i 2018 var der ligeledes et kort nedbrud i YouSee-appen.