Yousee-problemer gav sort skærm nytårsaften

Problemer med tv-signalet gav sort skærm hos Yousee-kunder over hele landet nytårsaften.

På grund af nedbruddet var det ikke alle Yousees kunder, der kunne se nytåret blive ringet ind i deres fjernsyn. (Foto: Jeppe Bøje Nielsen © (c) Scanpix)

Yousee-kunder i store dele af Danmark havde nytårsaften sort skærm, hvilket gjorde det umuligt for dem at se dronningens nytårstale.

Hos Yousee har man siden arbejdet på højtryk for at udbedre fejlen, og det er nu lykkedes at få DR og TV2 tilbage på skærmen hos to tredjedele af kunderne.

- Vi har indkaldt ekstra mandskab, samt alle de eksperter vi har, da det er en meget kompleks operation, der skal laves, sagde Tine Gutfelt fra Yousees pressetjeneste nytårsaften.

- Det betyder, at vi skal ud på vores 33 centraler landet over for at genstarte installationerne. Så vi skal ud lokalt for at fejlrette, og det tager tid.

Tine Gutfelt var nytårsaften endnu ikke klar over, hvad der var årsag til det manglende tv-signal.

- Vi er rigtig kede af, at det er sket, og at vores kunder er blevet ramt af det her nedbrud. Vi undskylder mange gange, og vi arbejder på højtryk for at løse det, siger Tine Gutfelt.

Man kan stadig benytte sig af Yousees app, der kun kører livestreaming i øjeblikket.

Signalproblemerne opstod omkring klokken 16.30, og i første omgang har Yousee konstateret fejl på en sender på Sydfyn. Siden har det bredt sig til store dele af Danmark.

FacebookTwitter