13-årige Liva vinder MGP 2020 med klimaopsang

Otte MGP-finalister kæmpede lørdag aften om at vinde børnenes Melodi Grand Prix.

13-årige Liva kommer fra Brønshøj og lægger stemme til tegnefilm, når hun ikke går i skole eller laver musik. (Foto: Agnete Schlichtkrull © Dr)

- Vinderen af MGP 2020 er … LIVA!

Jublen ville ingen ende tage, da 13.000 børn og medbragte forældre råbte Royal Arena i København op for at hylde vinderen af børnenes Melodi Grand Prix.

Det blev 13-årige Liva med sangen 'Ingen plan B', der med 37 procent af stemmerne nu kan kalde sig vinder af MGP 2020.

Foran den propfyldte sal indtog Liva scenen med stor selvtillid, da hun fremførte sit nummer, der handler om klimaforandringerne, og hvad vi kan gøre ved dem.

Liva, der kommer fra Brønshøj, elsker at shoppe i genbrugsforretninger og laver sine egne smykker af blandt andet skruelåg og splitter fra sodavandsdåser.

Den glade vinder nåede ikke andet end at juble vildt fra scenen, inden det gik løs med den store vinderoptræden, fordi hun var så overvældet og ikke havde ord for de mange følelser, der gik igennem hende.

Se vinderøjeblikket og Livas efterfølgende optræden med 'Ingen plan B' i videoen herunder:

Batman og antimobbe-sang i superfinalen

I alt var otte finalister med i dette års store MGP-show, hvor de

Og da alle årets bidrag var fremført til stor fornøjelse for salen, gik tre sange videre til superfinalen, hvor det endelig skulle afgøres, hvem der kunne kalde sig vinder af børnenes Melodi Grand Prix.

Og udover vinderen, der som bekendt vandt med 37 procent af stemmerne, så gik også gruppen JAAIIL med sangen 'Superhelten' videre til superfinalen, hvor de med 32 procent af stemmerne blev nummer to ved årets MGP.

Deres sang handler om Batmans liv efter han er gået på pension, fordi han har fundet sig en kone.

Du kan se JAAIILs optræden i videoen herunder:

På tredjepladsen kom Siff, der med hendes antimobbe-sang 'Mit hjerte der griner', der fik 31 procent af stemmerne.

De kan se hendes optræden her:

Facebook
Twitter