13 millioner på fire minutter: Nomas australske eventyr er udsolgt

Fire minutter tog det at sælge alle kuverterne til Nomas pop-up restaurant i Sydney.

Noma åbnede også tidligere i år en midlertidig restaurant. Det var i den japanske storby Tokyo. (Foto: © casper christoffersen, Scanpix)

458 australske dollars – eller cirka 2.330 kroner koster.

Så meget koster en aften på Nomas australske eventyr; en pop-up restaurant, hvor der i 10 uger serveres en australsk inspireret menu.

Menuen blev betalt, da bestillingen blev lavet. Derfor rullede 13 millioner kroner ind på Nomas konto på de fire minutter fra 10.00 til 10.04 lokal australsk tid, det tog at sælge alle kuverterne, skriver Ritzau.

Noma slår dørene op for sit australske projekt 26. januar, og serverer sine retter i havnebydelen Barangaroo i storbyen Sydney.

Det er ikke første gang, den danske restaurant gør noget lignende det her. Tidligere i år åbnedes ligeledes en midlertidig restaurant i på toppen af et luksushotel i Tokyo i Japan.

Menuen vil være australsk inspireret. Køkkenchef og medejer af Noma, René Redzepi, har været på adskillige rejser i Australien for at finde inspiration til den særlige menu, der endnu ikke er offentliggjort.

Klikkede man sig forgæves ind på hjemmesiden efter et bord, kan man skrive sig på en venteliste og krydse fingre for, at en anden må droppe sin reservation.

/ritzau/