170 millioner afspilninger på 24 timer: Drake sætter ny rekord - og genopliver Michael Jackson

Albummet 'Scorpion' er Drakes femte album med hele 25 numre.

Michael Jackson-toner fra 1983 vækkes til live på Drakes nye album 'Scorpion'. (Foto: Foto: Torben Christensen/Stringer © Scanpix)

Drake har gjort det igen.

Med sit nye album 'Scorpion' slår han endnu engang rekord. Bare ét døgn efter udgivelsen, har albummet fået 170 millioner streaminger og ligger nummer et i 92 lande.

Drake har tidligere samarbejdet med store stjerne som Kendrick Lamar, Rihanna og Kanye West, og udkom torsdag, var det med helt nye toner fra ingen andre end Michael Jackson.

Kongen af pop optræder på nummeret 'Don't Matter To Me', hvor Michael Jackson, der døde i 2009 står for omkvædet.

Ifølge CBC er det optagelser tilbage fra 1983, som den i dag 76-årige Paul Anka har optaget sammen med Michael Jackson, men som aldrig er blevet udgivet før.

- Det er underligt

Drake har da også en historik for at låne lidt hist og her, når han laver musik. Dog altid på en smagfuld måde, mener P3-vært Mads Axelsen.

Men man skal passe på med at udgive musik fra folk, der ikke selv er her mere, siger han, der selv er stor Michael Jackson-fan.

- Jeg synes, det er underligt, når nye stjerner begynder at lave noget med folk, som ikke er her mere. Vi ved jo ikke, om Drake er den første, Michael Jackson gerne ville arbejde sammen med.

- Michael Jackson har et eftermæle, så jeg synes, det er lidt farligt. Man aner jo ikke, hvad han ville synes om at være med på et Drake-nummer, siger Mads Axelsen.

Omvendt kan han godt forstå, Drake har grebet den chance, der er i et lave sådan et nummer.

- Det er jo sindssygt for ham at kunne skrive, at Michael Jackson medvirker. Så jeg kan godt forstå, man griber den, når man får buddet. Og så synes jeg også, han gør det på en fin måde. Det er stadig i det Drake-agtige univers. Det lyder som et Drake-nummer, hvor Michael Jackson bare synger to sætninger, siger han.

Hør det nye Drake-nummer feat. Michael Jackson her:

Afslører faderskab

Men det nummer er ikke det eneste, der har fået fans til at spærre øjnene op med Drakes nye album. Han afslører nemlig også, at han har en søn.

Hermed bekræfter Drake rygterne om at han er far til skuespiller Sophie Brussaux' dreng.

På nummeret 'Emotionless' synger han blandt andet: 'Jeg skjulte ikke mit barn for verden. Jeg skjulte verden for mit barn.

Facebook
Twitter