- Er I klar derude, skriger 19-årige Baraa Qadoura.
Han står på scenen i det sort-hvide telt, hvor 50 cd'er hænger fra loftet, og det blå diskolys rammer over 30 børn, der forventningsfuldt kigger på den høje, brune fyr med det krøllede, sorte hår.
- Jaaaa, råber de, men Baraa Qadoura er ikke tilfreds.
- Det skal være endnu højere, siger han energisk og skruer op for nummeret 'Uptown Funk' og begynder at synge og danse, så det hele svinger.
En danser kommer flyvende, og børnene, der er iført prinsessekjoler og Onkel Reje-kostumer, klapper i deres små hænder.
Baraa Qadoura er en del af dansegruppen Black Top Team, som for andet år står for opvarmningen inden de populære familiearrangementer Cirkus Summarum, der rejser landet rundt om sommeren.
Gruppen består af unge i alderen 15-19 år, der kommer fra bydelen Gellerup i Aarhus. En bydel, som ofte bliver forbundet med bandevold, kriminalitet og farlige, farvede drenge.
Men det er lige præcis dét, Black Top Team vil gøre op med gennem dans, gøgleri, akrobatik og breakdance.
Faktisk er det hele grunden til, at gruppen eksisterer i dag; for at nedbryde fordomme.
- Medierne har gjort, at folk tror, at Gellerup er en farlig ghetto, hvor folk står klar til at røve dig. Vi vil gerne være med til at vise, at vi er noget andet. Vi føler jo nærmest, at vi skal forsvare stedet hele tiden, siger Baraa Qadoura og fortsætter:
- Vi kan sidde og brokke os, men hvis der ikke er nogen, der gør noget for, at tingene ændrer sig, så sker der jo ikke noget. Vi håber, at næste gang, folk hører om Gellerup, vil de tænke på os på en god måde, og at det her projekt kan være med til at ændre samtalen omkring Gellerup.
Dr.dk har fulgt Baraa Qadoura i Cirkus Summarum og i Gellerup.